Hírek - IKT hírek röviden

Olcsó és kétkártyás mobiltelefon a Nokia 108

A finn gyártó bemutatta új alsókategóriás okostelefonját, mely egy- és kétkártyás kiadásban is megvásárolható lesz.

A rendkívül vonzó árcédulával érkező készülék a hívás és SMS funkciók mellett számos izgalmat kínál, hiszen Bluetooth modullal és beépített kamerával is ellátták.

A Nokia egy új kütyüvel rukkolt elő, mely az alapmobilok táborát erősíti. A Nokia 108 névre keresztelt modell több okból is elnyerheti azon felhasználók tetszését, akik nem vágynak okostelefonra, inkább egy visszafogott tudású, olcsó, de megbízható és fotózásra is alkalmas készüléket szeretnének. A 11,4 x 47 x 13,5 milliméteres és 70 grammos telefon előlapján egy 1.8 colos, 160 x 128 pixel felbontású TFT kijelző fogad bennünket, mely alatt hagyományos fizikai gombsort találunk (navigációs gomb, két választó gomb, híváskezelők és számbillentyűk).

Ebből már sejthető, hogy a Nokia 108 az alapfunkciókra van kihegyezve, azaz telefonálás és SMS-ezés frontján igazán ott van a szeren. Hab a tortán, hogy a készülék nem csak egy-, hanem kétkártyás változatban is piacra kerül, így igény szerint akár a személyes és a céges SIM kártyánk együttes kezelését is rábízhatjuk.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: