Közösség - Események

Filmvetítések a

A Móra Könyvkiadó „Tabu könyvek” sorozatában olyan könyvek jelennek meg, amelyek elhallgatott témákról, kényes kérdésekről, megrázó történetekről szólnak szabadon.

A könyvek által felvetett témák a mai fiatalok aktuális kérdéseire és problémáira világítanak rá, mint az iskolai vagy családon belüli erőszak, az alkohol- és droghasználat, a rasszizmus, a kirekesztés, a nem kívánt terhesség vagy éppen a mozgássérültek problémái. A Budapest Film Zrt a Móra Kiadóval közösen a 2012/2013-as tanévtől kezdődően a sorozatban megjelent könyvekhez kapcsolódva olyan előadásokat szervez, amelyeknek célja, hogy a témához kapcsolódó filmvetítésekkel, illetve egy szakértő előadó közreműködésével megteremtse a közös gondolkodás lehetőségét.

Filmvetítések a

Film és könyv között nincs teljes átfedés, inkább csak ugyanannak a témának más aspektusait hangsúlyozzák a többoldalú bemutatás érdekében. 2013. október 24., csütörtök 13.00 Szexualitás, első szexuális kapcsolatok, gyerekszerelem Film: Submarine  (12) Könyv: Le a csajokkal!, Macskaköröm, Le a pasikkal!

Jegyár: 500 Ft/fő, kísérőtanároknak ingyenes. A TABU katalógus letölthető itt.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.osztalyfonok.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: