Műhely - Pályázatok

Megjelent az „Oktatásfejlesztés – Kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése” című, NYDOP-5.3.1/C-13. kódszámú kiemelt projekt felhívás dokumentációja.

a német nyelvű és nemzetiségi nevelést folytató nevelési-oktatási intézmények alátámasztott kapacitásbővítéséhez szükséges infrastrukturális feltételek megteremtése, a hiányzó kapacitások pótlása.

a racionálisan kialakított nevelési, oktatási környezet megteremtése, a nevelésioktatási intézmények eszközökkel való ellátottságának javítása, valamint a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: köznevelési törvény) szerinti mindennapos testedzés és sportolás lehetőségeinek megteremtése.

a modern technológiával felszerelt, a korszerű pedagógiai szemléltetés igényeinek megfelelő fizika/kémia/biológia szaktantárgyak oktatását segítő iskolai természettudományos laboratórium kialakítása. a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012 (VIII.31.) EMMI rendelet (a továbbiakban: 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet) 2. sz.

Tovább a teljes cikkhez >>> palyazatmenedzser.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: