Hírek - IKT hírek röviden

Bizonytalan a Mozilla böngésző csempés változatának megjelenési ideje

A legutóbbi ütemtervhez képest ismét kénytelen elhalasztani a Windows 8.x operációs rendszerekhez igazított Firefox-kiadás, a Firefox for Modern megjelenését a Mozilla, az érintőkijelzőkhöz készült csempés felülettel kompatibilis böngésző így az ismételten módosított tervek alapján legkorábban január végén válhat elérhetővé.

Bizonytalan a Mozilla böngésző csempés változatának megjelenési ideje

A kiadás elhúzódását jól jellemzi, hogy a Mozilla eredetileg már tavaly ki akarta adni ezt a verziót, melynek fejlesztési előkészületei még a Windows 8 megjelenése előtt megkezdődtek. A korábban Metrónak nevezett kezelőfelületre optimalizált Firefox böngésző a Firefox 26 alfa (Aurora) kiadásában ettől függetlenül elérhetővé válik, a Firefox 25 béta és a Firefox 24 végleges kiadásának megjelenésével egy időben.

A legutóbbi tervek szerint a végleges, 26-os verzió már Metro-kompatibilis lett volna, ám a Mozilla legújabb fejlesztői bulletinje szerint a véglegesített kiadás a 27-es lehet, mely hat héttel követi a decemberre tervezett 26-os főverziót. A projekt lezárásának további csúszása nem különösebben meglepő annak fényében, hogy a Mozilla nem először módosít a megjelenési dátumon.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: