Hírek - IKT hírek röviden

AIDA64 - megjelent a FinalWire új rendszerdiagnosztikai program

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 3.20-as verzióját.

A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, így például a nemrég bemutatott Ivy Bridge-E processzorokat, a Samsung és az Intel új SSD-it, valamint a friss GeForce és Quadro kártyákat.

AIDA64 - megjelent a FinalWire új rendszerdiagnosztikai program

Ezenkívül számos megjelenés előtt álló termék előzetes kezelése is megoldott, beleértve az AMD Hawaii, illetve az Intel Broadwell és Haswell-E kódnevű lapkáját. Lényeges újítás, hogy az AIDA64 mostantól 128 logikai processzort is kezel két csoportban, így a programmal mostantól jól tesztelhetők a két- és négyutas AMD Opteron és Intel Xeon szerverek.

A szenzorpanel is frissítésen esett át, így új grafikonokat és hisztogramokat kapott. Az új AIDA64 a Windows 8.1 támogatásával párhuzamosan már a DirectX 11.2-es API-t is kezeli, illetve támogatást kapott az OpenGL 4.4, valamint az OpenCL 1.2 SPIR felülete.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: