Hírek - IKT hírek röviden

Az ASUS Republic of Gamers bejelentette az Orion for Consoles nevű csomagot, amely egy, a ma legnépszerűbb játékkonzolokhoz és számítógépekhez optimalizált headsetből és audiokonzolból áll. A Republic of Gamers (ROG) díjnyertes Orion headsetcsaládjának legújabb tagja, az Orion for Consoles fejhallgatója 100 milliméteres párnákkal takarja be kényelmesen az egész fület.
Része az Orion for Consoles csomagnak a Spitfire II is, egy külön, USB-tápellátású audiokonzol beépített fejhallgató-erősítővel a határozottabb hangok megszólaltatásához és a környezeti zajt szűrő (ENC) technológiával a játék közbeni tisztább beszélgetéshez. A Microsoft Xbox 360 és Sony PlayStation 3 játékkonzolokhoz, PC-khez és Apple Mac számítógépekhez tervezett Orion for Consoles a dobozból kivéve azonnal használható – nincs szükség illesztőprogramokra. A ROG Orion for Consoles fejhallgatójában nagy teljesítményű, 50 mm-es neodímium mágneses hangszórók található, amelyek egyszerre képesek megszólaltatni az erős basszusokat és a kristálytiszta hangokat. A luxusminőségű, vajpuha bőrrel bevont, zajszigetelő, 100 mm-es fülpárnákkal ellátott, mindössze 268 g súlyú Orion for Consoles kényelmesen viselhető a leghosszabb játékmenetek közben is. Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: