Hírek - IKT hírek röviden

A legújabb AIDA64 kiadás átfogó támogatást nyújt a Microsoft Windows 8.1 és Windows Server 2012 R2 operációs rendszerekhez, valamint a legújabb grafikus és GPGPU technológiákhoz. A v3.20 verzió többszálú sebességmérő és stressztesztelő modulja immár 128 logikai processzort és 2 processzor csoportot kezel, így már a 4 és 8 utas AMD Opteron és Intel Xeon szerverek sebességmérése és stressztesztelése is lehetséges.
Az AIDA64 új verziójában frissítésre került a SensorPanel terület vizuális megjelenítése is. A flexibilis hardverfigyelő modul segítségével hőmérséklet értékek, ventilátor fordulatszámok, feszültségi értékek és egyéb rendszerjellemzők jeleníthetőek meg egy grafikus panelen, a Windows Asztalon. Valamint a megújult grafikonok és hisztogramok beépítésével még látványosabb SensorPanelek tervezhetőek” – nyilatkozta Tóth Péter, a termék hivatalos magyarországi disztribútora, a SZEROTO Kft ügyvezető igazgatója. Az idei SysAdminDay fő támogatójának, az AIDA64 termékcsoportnak most kiadásra kerülő frissítésében természetesen megtalálható lesz a legújabb szoftverek és hardverek támogatása is. Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: