IKT műhely - Netbiztonság

Lily Collins színésznő került az első helyre azon a toplistán, amelyet a McAfee állított össze az internetes keresésekben a vírusok szempontjából legveszélyesebbnek számító celebekről. Lily Collins, a Tükröm, tükröm , illetve A végzet ereklyéi: Csontváros című filmek sztárja a McAfee idei toplistáján Emma Watsont, a Harry Potter-filmek női főszereplőjét taszította le az első helyről - közölte a társaság.
Aki rákeres Lily Collins fotóira, illetve a róla szóló applikációkra, 14,5 százalékos eséllyel kémprogramokkal, vírusokkal vagy adathalász szoftverekkel fertőzött honlapokon landolhat. A McAfee évente összeállított listáján azokat a celebeket rangsorolják, akiknek a neve a legveszélyesebbnek számít az online keresések alkalmával. Az idei toplistán Avril Lavigne énekesnő lett a második, aki az ő nevére keres rá a neten, 12,7 százalékos eséllyel futhat bele különféle vírusokba vagy ártalmas porgramokba. Őt Sandra Bullock követi a harmadik helyen, de szerepel a 10 legveszélyesebb celeb között Katy Perry és Britney Spears is. Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: