Hírek - IKT hírek röviden

Négy biztonsági frissítést kényszerült utólag, azok kiadása után javítani a Microsoft - közölte pénteken a szoftverház. A hiba miatt a frissítőrendszer a telepítés után is újra és újra felajánlotta a frissítések installálását, egyes esetekben pedig a Windows Server Update Services (WSUS) és System Center Configuration Manager (SCCM) egyáltalán nem tette azt elérhetővé.
Az érintett frissítések a SharePoint Server 2007-et (MS13-067), az Office 2007 és Office 2010 csomagokat (MS13-072), valamint az Excel 2003 és 2007 (MS13-073) és Office 2013 (MS13-074) érintik, de egy PowerPoint 2010-hez kapcsolódó stabilitási frissítés is hasonló problémát mutatott. A felhasználói visszajelzések szerint a Microsoft ügyfélszolgálata sem volt túl segítőkész a probléma megoldásában. Több, mint 3 órán keresztül beszélgettem a Microsoft Answer vonalával, a képviselők azonban nem voltak képesek felfogni ezt az egyszerű problámát" - idéz egy felhasználót a Computerworld com. A piros keretből hiányzik a mappastruktúra. Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: