Közösség - Események

Az Oracle világosan kinyilvánított és minden fórumon sulykolt stratégiája, hogy a egy olyan termékportfóliót épít, amelynek elemei a legjobban illeszkednek egymáshoz, ezáltal a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtják, a legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.
Ennek a filozófiának a letéteményesei a vállalat integrált rendszerei (pl Exadata), de a cég minden termékét áthatja ez a filozófia. A HOUG első szakmai napja abban próbál az érintettek segítségére lenni, hogy a jobb együttműködésben rejlő lehetőségeket ki is tudják használni. A rendezvény témája a finomhangolás a teljes informatikai lánc minden szintjén, a hardvertől az alkalmazásig, a fejlesztés és az üzemeltetés vonatkozásaiban egyaránt. Az előadások arra keresik a választ, hogy az Oracle rendszerek használatakor milyen kihívások merülnek fel, és azokra milyen válaszok lehetségesek, hogyan kapcsolódnak egymáshoz az egyes rétegek, és milyen finomhangolási módszerek használhatók. A rendezvény szervezői hangsúlyozzák, kimondottan szakmai programmal készülnek fejlesztők és üzemeltetők számára. Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: