Hírek - IKT hírek röviden

A FujiFilm X-A1 ugyanabba a testbe szorult, mint az X-M1, azonban lelkét egy hagyományos Bayer színszűrős, 16 MP-es, APS-C méretű CMOS szenzor alkotja. Alapszintű” besorolása ellenére egy 3”-os, 920 000 képpontos dönthető kijelzővel, beépített Wi-Fi modullal és vakuval látták el.
Ezek az ebben a kategóriában extrának nevezhető részletek azonban még kiegészülnek olyan funkciókkal és szolgáltatásokkal, mint például a gépen belüli RAW hívás, a Fujitól megszokott, zseniálisan egyszerű gyorsmenü, a filmszimulációs módok, a képi szűrők (összesen nyolcféle), a többszörös expozíció, vagy a Full HD felbontású filmfelvétel (1080p @ 30 fps) és a sztereó mikrofon. A Wi-Fi modul segítségével könnyedén és kábelek nélkül kapcsolódhatunk okostelefonunkhoz, így képeinket, videóinkat gombnyomásra (Wi-Fi gomb) tölthetjük fel kedvenc közösségi oldalainkra. Az ehhez a művelethez szükséges alkalmazás ingyenesen tölthető le iOS és Android operációs rendszerek alá (FujiFilm Camera Application). A Fujinon XC 16-50 mm F3.5-5.6 OIS objektívvel szettben 600 dollárért megvásárolható fényképezőgép érzékenységi tartománya ISO 200-6400 között állítható, AF rendszere kontrasztérzékeléses elven működik, s összesen 49 fókuszmezővel rendelkezik. Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: