Hírek - IKT hírek röviden

Bár Nokia felvásárlását csak néhány hete jelentették be, és az akvizíció lezárása csak 2014 tavaszára várható, úgy tűnik, hogy a Microsoft máris kézbe venné az irányítást, legalábbis ezt írja az általában jól értesült Eldar Murtazin, a Mobile Reviews oldal főszerkesztője.
Információi szerint a Microsoft nem nagyon akarja megvárni, hogy a felvásárlás folyamata ténylegesen lezáruljon, és minél előbb a saját elképzelései szerint szeretné irányítani a Nokia mobil részlegét. Murtazin Twitter bejegyzéseiben azt írta, hogy a Microsoft leállítaná az olcsó érintőképernyős Asha termékcsalád idén késő őszre tervezett modelljeinek piaci bevezetését, és a közelmúltban kiszivárgó, hivatalosan még be sem jelentett Windows RT-s tablet, a Sirius sem biztos, hogy végül piacra kerül. A Sirius elvileg egy 10,1 colos, Full HD felbontású kijelzővel szerelt, Snapdragon 800 processzoros tablet lenne, Windows RT 8.1 operációs rendszerrel, 600 gramm alatti tömeggel és 10 óra körüli üzemidővel, a pletykák szerint 499 dolláros induló áron. Murtazin szerint még nem mondták ki a "végső szót" arról, hogy végül piacra kerül-e a Sirius vagy nem. Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: