Hírek - IKT hírek röviden

Ahogyan maga az internet, úgy elektronikus levelezésünk is egyfajta lenyomatát képezi mindennapjainknak. Ez utóbbi médium pedig még a kapcsolatainkról is sokat elárul.
Hála a nagy levelezőrendszerek, például a Gmail óriási tárolókapacitásának, szinte nem is kell már leveleink közül törölni. Persze áttekinteni az olykor sok ezernyi levelet, nem is olyan egyszerű. Nem úgy az Immersion nevű szolgáltatásnak, amelyik arra vállalkozik, hogy „emberközpontúan” dolgozza fel mailjeinket, akár az összes eddigit, és egy egészen különleges áttekintést adjon róluk. Az oldalra fellépve és a szolgáltatás indítása után mindenekelőtt arra lesz szükség, hogy engedélyezzük a hozzáférést levelezőfiókunkhoz (Gmail, Yahoo. MS Exchange), és ha ez megtörtént, néhány másodperc múlva máris egy infografika tárul a szemünk elé. Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: