Hírek - IKT hírek röviden

Az október 18-án érkező új Windowst harmincezer forintért lehet majd hazavinni, a 8.1-es kiadás dobozos verziója olcsóbb lesz elődjénél. A Windows hivatalos blogján publikálta a Microsoft a nyár végén elkészült, de a végfelhasználókhoz csak októberben megérkező operációs rendszer árait, valamint a szoftver dobozának látványterveit is.
A Microsoft magyar részlegétől kapott tájékoztatás szerint a Windows 8.1 a Windows 8-cal azonos áron lesz kapható, de a dobozos verzió esetében kedvezőbb lesz az ára annál. A Windows esetében a dobozos kiadás nem csak azt jelenti, hogy DVD-n, tokban adják az operációs rendszert, hanem azt is, hogy azt nem csak egyetlen számítógépre lehet telepíteni, hanem új gép vásárlásakor át lehet költöztetni arra. Egy licenckulccsal a dobozos verzió is csak egyetlen számítógépen használható. A Windows 8.1 esetében az otthoni felhasználóknak szánt olcsóbb verzió OEM kiadása - az Extreme Digital kereskedés árai alapján - 30 ezer forint lesz. Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: