Hírek - IKT hírek röviden

Csupán 350 dollárba kerül a komplett fejlesztői készlet. Ugyan az utóbbi években különösen a videojátékok és filmek készítői körében robbanásszerű terjedésnek indult a 3D-s szkennelés használata, ám a rendkívül költséges technológia egyéb területeken is rengeteg potenciállal rendelkezik.
A San Fracisco-i székhelyű Occipital célja a térbeli objektumok beolvasásának széles körben való elérhetővé tétele, a már kifejlesztett Structure Sensor terméke piacra dobásához a Kickstarteren gyűjt pénzt a vállalat. Ráadásul annyira nem is sokat, hiszen a specifikusan negyedik generációs iPadhez kitalált periféria terjesztéséhez „csupán” 100 ezer dollár kezdő tőkére tartott igényt, ezen hír írásának idejére – úgy 1 nap alatt – már 300 ezer dollárnál is többet sikerült összeszedni. A remek bemutató videó mellett ennek oka, hogy 350 dollár (~78 ezer forint) adakozása esetén már komplett fejlesztői készletet – hardvert, nyílt forrású meghajtókat, példaprogramokat – adnak a támogatóknak. A tervek szerint az előrendelők java 2014 februárjában kaphatja meg a fejlesztői készletet, bár a nagyon türelmetlenek és gyorsan lépők minimum 950 dolláros adakozás esetén akár még decemberben rátehetik a kezüket a csomagra. Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: