Hírek - IKT hírek röviden

Tizedik születésnapját ünnepelte szeptember közepén a Microsoft 2003-ban indított és 2018-ig meghosszabbított nemzetközi oktatási programja, a Partners in Learning, amelynek keretében két kezdeményezéshez is csatlakozhatnak ebben a tanévben a magyar pedagógusok és köznevelési intézmények.
A 2013/2014-es tanévben is 21. századi megoldásokat kínál a 21. századi kihívásokra a Microsoft globális oktatási programja, a Partners in Learning! A Microsoft Innovatív Pedagógus Programban és a Microsoft Innovatív Iskola Programban résztvevők nemzetközi minősítést kapnak mindazokért a készségekért és ismeretekért, amelyeket online szakmai fórumokon, személyes találkozásokon vagy az iskolában sajátítanak el és adnak tovább. A pedagógusok nap mint nap tapasztalják, hogy lépést kell tartaniuk a világ változásával, a korszerű tanítás elvárás a szülők és az oktatáspolitika részéről egyaránt. Ehhez nyújt segítséget a Microsoft Innovatív Pedagógus Program, amely a 2013/2014-es tanévben Magyarországon is elérhető minden tanár számára. Tovább a teljes cikkhez >>> moderniskola.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: