Hírek - IKT hírek röviden

A kompatibilis Apple készülékek használói már letölthetik az iOS 7 operációs rendszer legújabb verzióját. Mutatjuk, hogy melyik eszközre tölthető az új szoftver, és melyiken milyen újdonságot hoz.
A bemutató óta eltelt bő két hónap és a fejlesztők számára kiadott több bétaverzió után már mindenki számára elérhető az Apple mobilos operációs rendszerének teljesen újradolgozott, hetes verziója. Az iOS 7 iPhone 4, 4S, 5 mobilokra, iPad 2, 3 és 4, valamint iPad mini táblagépekre, illetve ötödik generációs iPodra telepíthető. Fontos: a telepítéshez több gigányi (iPhone 5-ön 3,1 GB) szabad hely kell, így a letöltés megkezdése előtt ezt mindenképpen szabaddá kell tenni. A letöltéssel egyébként érdemes 1-2 órát várni, az Apple szerverei ugyanis jelenleg nagyon leterheltek, a 750 megás telepítőfájl letöltése többeknél megszakadt. Szintén érdemes várnia az iOS 7-re frissítéssel annak, aki sok olyan alkalmazást használ, melyeknek még nem készült el az új szoftverhez igazított verziója, ezek az appok ugyanis nem feltétlen működnek majd rendeltetésszerűen. Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
***Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: