Hírek - IKT hírek röviden

Hegycsúcson és vízalatt is használhatók a Nikon új víz- és ütésálló objektvei

A Nikon ma bejelentette a világ első vízálló/ütésálló cserélhető objektívjeit, amelyeket kifejezetten a vadonatúj Nikon 1 AW1 vízálló/ütésálló/fagyálló rendszer-fényképezőgéppel való használatra terveztek.

Az 1 NIKKOR AW 11–27.5mm f/3.5–5.6 objektív egy akcióra termett, 2,5x zoom objektív. Az 1 NIKKOR AW 10mm f/2.8 objektív egy remekül hordozható, gyors, nagy látószögű objektív. A két objektív 15 és 20 m mélységig vízálló, 2 méteres magasságból leejtve ütésálló, és akár -10 °C-os fagyot is kibír.

1 NIKKOR koncepció Az 1 NIKKOR objektívekkel kiemelkedő élességgel rögzíthető a valóság. A tervezők az aktív életstílust tartották szem előtt, így az egyre több tagot számláló sorozat számtalan helyzetben használható, ráadásul mindegyik objektív videofelvételre is optimalizálva van.

Az 1 NIKKOR objektívek kis mérete a Nikon 1 fényképezőgépek hordozhatóságával, teljesítményével és sebességével kombinálva egyértelműen kiemelkedővé teszi a Nikon 1-rendszert. 1 NIKKOR AW 11–27.5mm f/3.5–5.6: remekül hordozható Ez a strapabíró, elegáns, 2,5x zoom objektív esőben, napsütésben és a víz alatt egyaránt nagyszerű társ az élet kalandjaihoz.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor



Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: