Hírek - IKT hírek röviden

30% gyorsulást ígér az Internet Explorer 11 - már letölthető

Éppen a napokban írtunk róla, hogy az Internet Explorer legfrissebb 11-es változata, mely október 17-én a Windows 8.1 részeként érkezik, jelentősen felgyorsította a JPG képállományok kezelését.

Most újabb jó hírünk van a témával kapcsolatban: itt az új Explorer Windows 7 alatt kipróbálható változata, ami még nem végleges verzió, de minden bizonnyal elég közel áll hozzá.

 

A hivatalos Internet Explorer blog szerint nagy durranásra számíthatunk, olyan merész kijelentést tettek, hogy az új Explorer 30%-kal gyorsabb a többi böngészőnél. Korábban, a Windows 8.1 Preview verziójában már találkoztunk az Internet Explorer 11-gyel, ami akkor és ott még nem mutatott hasonló mértékű előrelépést, de az eltelt hónapokban minden bizonnyal komoly csiszolás folyt a háttérben.

Fejlődött a JavaScript motor, a különböző webes szabványok támogatása, a programozók pedig az újragondolt fejlesztői eszközöknek örülnek majd, melyekkel könnyebbé válik a weboldalak optimalizálása. Jó hír, hogy az innen letölthető Internet Explorer 11 bemutató a korábbi verzió bemutatójával ellentétben minden probléma nélkül eltávolítható az operációs rendszerből, így ha esetleg nem lennénk megelégedve vele, fájdalommentesen visszatérhetünk az előző változathoz.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: