Hírek - IKT hírek röviden

120 kép/mp HD-ban a Sony új HDR-AS15 akciókamerájával

A Sony a jelek szerint elégedett volt első akciókamerája, a HDR-AS15  szereplésével, hiszen a cég bejelentette, hogy még az év vége előtt piacra dobja az utódot a HDR-AS30V személyében.

Ez a kiegészítő azért kerül ennyire sokba, mert applikáltak rá egy saját, 1,5 hüvelykes, színes LCD kijelzőt, amelynek köszönhetően értelemszerűen a kezelése is egyszerűbbé válik.

 

120 kép/mp HD-ban a Sony új HDR-AS15 akciókamerájával

Ilyen színes minimonitor egyébként a hagyományos kamkorderek kialakítását idéző készülékházra is került, viszont ez csak a menürendszer használatára szolgál, a már rögzített anyagokat nem lehet megnézni rajta. Az 1/2.3" Exmor R típusú CMOS szenzorral ellátott termék biztosítja a Full HD videók elkészítését másodpercenkénti hatvan képkockás rögzítési sebesség mellett.

Sőt, akár másodpercenkénti 120 képkockás felvételi mód is beállítható, aminek köszönhetően lassított felvételek hozhatóak létre, ám ilyenkor be kell érni HD felbontással. Akkumulátora négy órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít a 90 gramm tömegű, kis méretű (24,5 x 47 x 82 mm) kamera számára.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: