Hírek - IKT hírek röviden

Európa - Google szemüveg nélkül még évekig!?

A Google hétfőn rendezett egy konferenciát Brüsszelben, ahol újságírókkal beszélgettek a cég új eszközéről, a Google-szemüvegről.

A vállalat egy egész rendezvénysorozatot tervezett, ahol törvényhozókkal és újságírókkal beszélgethetnek, illetve bemutathatják nekik a Google intelligens szemüvegét.

 

Itt az is elhangzott, hogy akár éveket is csúszhat a Glass európai bevezetése. A Wall Street Journal szerint a hétfői eseményen a beszélgetések jegyzőkönyvön kívül zajlottak; ez azt jelenti, hogy kötetlen beszélgetések voltak, és az újságírók nem idézhették szó szerint a Google képviselőit.

Ennek ellenére a WSJ megírta, hogy a Google szerint évekbe telhet, mire a Glass hivatalosan megjelenik Európában is. Az Euractiv is hasonlókról számolt be: mint írják, a törvényhozók aggódnak a magánszféra védelme és a személyes adatok biztonsága miatt, így több év is eltelhet, mire engedélyezik a Glass forgalmazását.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: