IKT műhely - Twitter

Mérnököket keres a Tesla vezére a Twitteren

Tegnap írtunk róla, hogy a sikeres Model S gyártója szintén bekapcsolódik az önálló autók fejlesztésébe és azt is említettük, hogy ehhez mérnököket keresnek és a friss munkaerő beáramlásához igénybe veszik a közösségi oldalak segítségét is.

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója gyakorlatilag egy "help wanted" hirdetést tett közzé Twitteren, melyben olyan figurákat keres, akik segíthetnek beindítani az önmagát vezető autó projektjét.

A Teslánál komoly erőfeszítések folynak annak érdekében, hogy kidolgozzunk egy sofőrtől független gépjárművet. Azon mérnökök, akiket érdekelne ez a dolog, írjanak e-mailt az autopilot@teslamotors com címre, melyet a csapatunk közvetlenül nekem juttat el".

Karl Bauer, a Kelley Blue Book elemzője a twitteres álláshirdetéssel kapcsolatban elmondta, hogy Elon Musk az autóiparban Mr Nem Hagyományos szerepét játssza és szemmel láthatóan tetszik is neki, így ennek köszönhető, hogy ezen a felületen keresi az embereket. Azonban ha van valaki, akiben kellő elszántság van a projekt kivitelezésében, akkor az mindenképpen ő lehet.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: