Hírek - IKT hírek röviden

30%-al gyorsabb grafikus alaplapok az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette A88X-PRO, A88X-PLUS, A88XM-PLUS, A55BM-PLUS és A55BM-E jelű, az AMD Socket FM2+ APU-jaihoz készült alaplapjait. Az újdonságok a „Dual Intelligent Processors 4 with 4-Way Optimization” és GPU Boost technológiák jóvoltából akár 30 százalékkal képesek megemelni a beépített grafika teljesítményét.

30%-al gyorsabb grafikus alaplapok az ASUS-tól

Az új ASUS alaplapokkal a PC-építők az igényeiknek és a rendelkezésre álló költségvetésnek tökéletesen megfelelő számítógépet készíthetnek maguknak – egy sor exkluzív eszközzel, amelyek segítenek a legújabb, FM2+ foglalatos „Kaveri” APU-k teljesítményének maximális kiaknázásában. Megőrizve a kompatibilitást az AMD korábbi, FM2 foglalatos (Richland és Trinity) APU-jaival, az A88X-PRO, A88X-PLUS, A88XM-PLUS, A55BM-PLUS és A55BM-E alaplapok képesek az AMD legmodernebb, Kaveri APU-jait is kezelni, amelyek már Microsoft DirectX 11.1-kompatibilisak, igen gyors és zökkenőmentes grafikát biztosítva, valamint natív PCI Express 3.0 támogatást tartalmaznak a teljes sebességű bővíthetőséghez.

A Socket FM2+ APU-k használatával az új ASUS alaplapok immár natívan támogatják a 4K felbontást is HDMI és DisplayPort csatlakozóikon, lehetővé téve az ultramagas (UHD), akár 3840 x 2160 képpontos felbontást is. Az ASUS A88X-PRO, A88X-PLUS, A88XM-PLUS, A55BM-PLUS és A55BM-E alaplapokkal az ASUS méltán híres „Dual Intelligent Processors 4 with 4-Way Optimization ” technológiája megérkezett az AMD platformra is.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: