Hírek - IKT hírek röviden

Új ruhába öltözik a Google keresőoldal

A Yahoo és Microsoft után a Google sem kívánt kimaradni az idei renoválási lázból, tegnap délután a cég bejelentette legújabb dizánjváltását.

A keresőmotor friss ruhája az elkövetkező néhány hétben fog világszerte aktiválódni, a célja egy minden eszközön esztétikus és használható kinézet bevezetése.

Az elhanyagolható változást a vállalat frissített logója jelenti, amelyet a legújabb trendnek megfelelően vasalóval vettek kezelésbe az illetékesek, bár a lapos logót elsősorban a nyomtatott sajtóban megjelentetett hirdetései esetében már korábban is használta a vállalat. Ami ennél fontosabb, hogy a felső barnás-feketés navigációs sávot a rácsos elrendezésű „Alkalmazások” menüre cserélte a cég, amely a Google+ értesítőikonja mellett kapott helyet, azaz a sávhoz hasonlóan a keresőcég összes fontos aloldaláról és szolgáltatásából elérhető.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: