Hírek - IKT hírek röviden

Már androidos eszközökért is pénzt ad a Microsoft az áttérítő kampányában

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, a Microsoft 200 dollár kedvezményt ad, ha iPad-et adnak le nála.

Az akciót most kibővítették az összes iOS vagy Android operációs rendszerű készülékre, ráadásul a kedvezmény maximális mértékét is megnövelték 350 dollárra, vagyis androidos készülék leadása is kedvezményre jogosít Microsoft Windows Phone vagy Windows-os tablet vásárlása esetén.

 

Az iOS-es akcióra mi magunk is azt mondtuk, hogy elég esélytelen próbálkozásnak látszik, de az androidos készülékeknél már van esély, hogy sokan élhetnek a lehetőséggel, az Android felhasználók ugyanis nagy átlagban kevésbé elégedettek rendszerükkel, mint az Apple iOS felhasználói, ráadásul a Windows-os tablet-ek sokkal inkább használhatónak tűnik egy egyébként (pl notebookján) Windows-os környezetet használó felhasználónak, mint egy androidos. A helyzetet árnyalja, hogy akármilyen leharcolt őskövület androidos telefonért azért nem ad 350 dollárt a Microsoft, ez a pénzösszeg csak a legújabb eszközök esetén érhető el.

Az Apple iPhone 5-ért például 265 dollár, míg a 64GB-os Samsung Galaxy S4-ért 275 dollár kedvezményre jogosító bónt ad, de egy HTC Rhyme-ért konkrétan egy centet sem ad. Az akció sajnos továbbra is csak az USA-ban érhető el.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.geeks.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: