Hírek - IKT hírek röviden

Retro mobiljátékok gyűjteménye az Okostelefon Akadémián

A Telenor harmadik Okostelefon Akadémiája a játékokról szólt.

A sok modern kütyü, telefon, tablet és alkalmazás közepette viszont belebotlottunk egy olyan, jó értelemben véve fanatikus társaságba is, amely a retró mobiljátékokra specializálódott.

 

A kiállított gyűjtemény minden darabja működőképesnek bizonyult, mi pedig a nosztalgiától átitatva érdeklődtünk a gyűjtemény gazdájánál a tudnivalókról. Ahogy az alábbi videóból kiderül, a szép számú kollekció összeállításához nem kellett sok, csak egy csipet rajongás és sok-sok talpalás.

Ahogy a "játék-mentés" egyik megszállottja, Zavatyil Anita elmondta, az internetes árverések mellett még mindig bolhapiacokon szerezhetők be a legnagyobb ritkaságok. Bár az emberek egy része már kezdi a különlegességet felismerve drágán "mérni" a padlásokon talált eszközöket, nagyon sokan még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy az innen-onnan előkerülő retro-kütyük milyen eszmei (és emiatt valós) értékkel bírnak.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: