IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyenes logó tervezés online - Logo Garden

A logó tervezés nem egyszerű feladat, kivéve, ha meglátogatjuk az alábbi weboldalt.

Amikor egy céget alapítunk, vagy csak meglévő cégünknek szeretnénk új arculatot adni, kikerülhetetlen feladat a logó elkészítése.

 

Minthogy a továbbiakban ez a kis grafika lesz vállalkozásunk egyfajta arca, érdemes a feladatot szakemberre bízni. Azoknak azonban, akik úgy gondolják, beléjük is szorult kellő kreativitás, mutatunk egy weboldalt, amely teret enged a fantáziának, emellett azonban minden eszközt megad ahhoz, hogy szép és egyedi logót készítsünk. Lépjünk fel a Logo Garden weboldalra, majd kattintsunk a Make my FREE logo lehetőségre.

A következő lépésben válasszunk iparágat (30 lehetőség áll a rendelkezésünkre), majd a logók (szimbólumok) megjelenítése következik – nagyjából 10 ezer szimbólum közül válogathatunk. Valamennyi jel alatt látható, hogy – amennyiben rákattintunk – még hány hasonló lehetőséggel találkozunk.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: