Hírek - IKT hírek röviden

Közös platformot szeretne a Microsoft rendszereinek

A Microsoftnál az utóbbi idő egyik legnagyobb változása volt, hogy elkezdték összevonni a klasszikus Windows-üzletágat a Windows Phone-nal.

A cégnél régóta ígérték, hogy megoldják a platformok átjárhatóságát; a törekvésekről Terry Myerson, az operációs rendszerekkel foglalkozó divízió vezetője beszélt, aki aki korábban a Windows Phone üzletágat vezette.

 

Myerson egy szerdai pénzügyi konferencián beszélt először a Windows RT jövőjéről. Azt ígérte, hamarosan elkészülnek a Windows és Windows Phone alatt is használható alkalmazások, illetve az ezekhez szükséges fejlesztői eszközök.

Myerson szerint a Microsoft három csoportba szervezi az operációs rendszerrel foglalkozó részlegeket. Ezek közül az egyik a közös platformra készülő fejlesztésekkel foglalkozik, egy másik a felhőalapú rendszerrel, a harmadik pedig a személyre szabott felhasználói élménnyel.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: