IKT műhely - IKT az osztályomban

Tippek - Mire jó még a régi okostelefon

Mire jó még a régi iPhone, a gagyi ősi Android?

Ne dobja ki, mert többek között zsebtévének, távirányítónak, GPS-nek is jó, sőt külföldi előfizetést is vásárolhat rá a nyaralás alatt.

 

Tippek - Mire jó még a régi okostelefon

A wifi révén a nyugdíjazott okostelefont otthoni internetrádióként vagy zsebtévéként hasznosíthatjuk. A MinDig TV appból a műsorújság mellett a közszolgálati tévé- és rádiócsatornák műsorát is élőben lehet élvezni. Az RTL műsorait, például a Barátok közt című sorozatot a csatorna saját appjából lehet elérni, a TV2 pedig a Jóban rosszban sorozatot tette elérhetővé okostelefonon - a csatorna hivatalos alkalmazása tesztünkkor nem működött.

Természetesen a miniképernyős telefonok nem nyújtanak tökéletes tévézési élményt, de például az esti híradót ezeken is nyugodtan meg lehet nézni mosogatás közben. A Winamp és Shoutcast appokból több ezer internetes rádiócsatornát lehet elérni, így főzés közben senki sem szorul rá többé a kereskedelmi adók sokszor nem túl változatos zenei kínálatára.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: