Hírek - IKT hírek röviden

Hol járnak (online) a dolgozók munkaidőben?

Itthon még valószínűleg a Facebook vezet, ami a legtöbbet elpazarolt munkaidőt illeti, de a Forbes kutatása szerint globálisan változott a helyzet.

A pornóoldalakat is sokszor látogatják, miközben dolgozni kellene.

 

A Forbes vizsgálata alapján a dolgozók 64 százaléka keres fel munkaidőben a munkájához nem kapcsolódó internetes oldalakat. A közösségi oldalak természetesen élen járnak a listán, de meglepő módon nem a Facebook az első helyezett: a Tumblr a válaszadók 57 százalékát érdekli olyankor is, amikor nem kellene, a Facebook 52 százalékkal a második, majd sokkal lemaradva követi őket a Twitter és az Instagram.

A munkaidőben vétkezők 29 százaléka heti egy-két órát látogat ilyen oldalakat munkaidőben, 21 százalékuk pedig kettő és öt óra közé teszik ezt az időtartamot. A pornóoldalak is a legfontosabb időpazarlók közé tartoznak, a Nielsen kutatása szerint minden negyedik dolgozó látogatja őket munkaidőben.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: