Hírek - IKT hírek röviden

A windowsos Nokia Lumia 520 letaszította a trónról az iPhone-t Indiában

Az AdDuplex jelentése szerint a Windows Phone beelőzte az Apple iPhone-ját az indiai piacon, mellyel az Android mögé felzárkózva a második helyezett lett a világ egyik legnépesebb országának piacán.

A rendszer sikeressége mögött nem meglepő módon nagy százalékban a platform egyik legelterjedtebb készüléke, a Nokia Lumia 520 áll.

 

A windowsos Nokia Lumia 520 letaszította a trónról az iPhone-t Indiában

A legolcsóbb Windows Phone okostelefon világszinten is több, mint a negyedét adja a platform eladásainak, nem csoda tehát, hogy egy fejlődő ország piacán a készülék 160 dolláros árral, az olcsó androidos vetélytársaihoz képest nagyobb stabilitást és gyorsabb működést kínáló okostelefon a jelentősen drágább Apple termékhez képest nagyobb sikereket könyvelhet el. Mindezt ráadásul a Nokia márkaneve alatt, amely a külön népszerűségnek örvend Indiában.

Az ilyen jellegű eredmények miatt vetődik fel az a kérdés, hogy a Microsoft vajon mihez kezd a frissen felvásárolt cég márkanevével és annak eredményeivel.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: