Hírek - IKT hírek röviden

Alig néhány nappal a FireFox 24-es verziójának kiadása után a Mozilla máris elérhetővé tette az androidos böngésző 25-ös frissítésének béta változatát.

Az új verzió egyik legnagyobb újítása az úgynevezett vendég mód (guest mode), melyet elindítva bárkinek kölcsönadhatjuk készülékünket böngészésre anélkül, hogy könyvjelzőinket és előzményeinket láthatná – ezen a ponton különbözik az inkognitó módtól, amely nyom nélküli böngészést kínál, azonban személyes tartalmunk ekkor is elérhető.

 

A vendég munkamenet befejezésével minden személyes adatunk újra elérhetővé válik. Emellett egy fontos biztonsági fejlesztés is történt, a böngésző ugyanis mostantól képes a weboldalakba ágyazott kártékony kódsorok széles skáláját kiszűrni. További érdekességek még a beépülő modulok támogatásának növelés és az egyes weboldalakon található fotók azonnali felhasználásának lehetősége háttérként vagy kapcsolatokhoz rendelt képként.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: