Hírek - IKT hírek röviden

HootSuite - Közösségi platformok egy fedél alatt

A minden közösségi platformot egy felületen elérhetővé tevő  médiaszolgáltatás felhasználóinak száma meredeken emelkedik.

Az eltérő formátumok és megjelenítés miatt a gyűjtőszolgáltatás legnagyobb előnye egyben a hátránya is.


A HootSuite segítségével minden jelenlegi közösségi platform egy felületről  elérhetővé válik, így a Facebook, a YouTube, a LinkedIn, a Flickr és a  Google Plus is. A platformot 2010-ben egymillióan, nyolc hónappal később  már kétmillióan, további hat hónappal később pedig már hárommillióan  használták.

Nyáron befektetők 165 millió dollár támogatást adtak a kanadai  cégnek. A 2008 óta elérhető szolgáltatást jelenleg 175 országból  hétmillióan használják rendszeresen. A Ryan Holmes vezérigazgató által  vezetett csoport több mint tucatnyi új szoftvert fejlesztett ki. Az új  alkalmazások között van ügyfélszolgálati (Attensity), online kérdőívekhez  használható eszköz (SurveyMonkey), eladási szolgáltatások (SugarCRM) és  szervezési eszköz (Nextgate), aminek segítségével elkerülhető, hogy egy  kapcsolati adat többször is megjelenjen a rendszerben. ...

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: