Hírek - IKT hírek röviden

Mennyit ér egy Cisco Akadémia minősítés?

A Cisco Hálózati Akadémia készített egy kutatást, amely a hallgatók és  oktatók elégedettsége mellett az elérhető minősítések piaci értékét  vizsgálta.

Azt is feltérképezték, hogy a képesítések milyen mértékben  járulnak hozzá a célok eléréséhez, és a hallgatók milyen elképzelésekkel  rendelkeznek a munkavállalásról.


Az is kirajzolódott, hogy a képzés  befejezése után milyen területen és cégeknél találták meg számításaikat, és  a létrejött kapcsolati háló mennyiben segíti az elhelyezkedést, a  folyamatos szakmai fejlődést.   A világ egyre nagyobb mértékben épül intelligens hálózatokra, így a  hálózatok működtetésére kiképzett szakemberekre is egyre komolyabb az  igény.

Ezért tekinti partnereivel együtt küldetésének a Cisco, hogy  oktatási programmal segítse a jövő szakembereinek felkészítését. A Cisco  Hálózati Akadémia az elmúlt 15 év alatt Magyarországon 2,7 milliárd  forintos ráfordítás mellett több mint 22 ezer hallgató képzését tette  lehetővé.  A Cisco Hálózati Akadémia Magyarországon és világszerte is a  legelterjedtebb informatikai képzés, amely egy nemzetközi vállalat égisze  alatt működik. Évente több mint 1 millió tanuló vesz részt...

Tovább a teljes cikkhez >>> prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: