IKT műhely - Internetről általában

A vasúti közlekedésben sokféle bosszúság előfordulhat.

 

Késnek a vonatok, zsúfoltak a fülkék, a fülünkbe ordít egy csecsemő, vagy épp a peronon meséli el egy félőrült, hogy Fidel Castro utasítja mindenre a fejébe operált adó-vevőn keresztül.


 

Ugyan a fenti problémákra nem gyógyír az internet, de legalább elmenekülhetünk a levelezésünkbe, vagy egy jó Technet-cikkbe a váróteremben, hamarosan ráadásul egyre több helyen ingyen is. Eddig csak néhány InterCity járaton volt lehetőség arra, hogy WiFi hálózatra csatlakozva internetezzünk, de a többi vonaton, és persze a járatokra való várakozás közben, a peronokon legfeljebb saját mobilnetes egyenlegünk terhére lehetett a világhálóra csatlakozni.

Szeptember 27-én, a Balatonszentgyörgy-Keszthely vasótvonal indulásának 125. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a MÁV bejelentette, hogy ingyenes WiFi hotspotokkal javítja a kényelmi szolgáltatásokat az állomásokon.

Tovább a cikkhez >>> technet.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: