Hírek - IKT hírek röviden

Akciókamerát mostanság már rengeteg gyártó kínálatában találhatunk, azonban egyértelműen a GoPro termékek a legismertebbek a piacon.

Ahogy a korábbi Hero3 termékcsalád, úgy a megújult Hero 3+ széria is két tagot vonultat fel, melyek egész konkrétan a következők: Hero 3+ Black Edititon, illetve Hero 3+ Silver Edition. Mindkét modell 20 százalékkal kisebb az elődjénél, miközben az akkumulátoruk a korábbiaknál mintegy 30 százalékkal hosszabb használati időt biztosít.


A kettő közül értelemszerűen ezúttal is a Black Edition a nagyobb tudású példány, mely természetesen továbbra is Wi-Fi kompatibilis, ráadásul a fejlesztők tovább növelték a Wi-Fi adatátvitel sebességét.

Említést érdemel továbbá a 40 méterig vízállóságot biztosító borítás, az új Super View és Auto Low Light üzemmód, a korábbiaknál sokkal élesebb képet biztosító új objektív, illetve a remek GoPro App.

A Black Edition révén maximum 12 megapixeles fotók és 4K felbontású (15 fps) videók rögzíthetők, a Silver Edition számára pedig a 10 megapixel, illetve a Full HD jelenti a plafont.

A csúcsmodell ára 399 dollár, a kistesó pedig 299 dolláros áron kelleti magát.

Tovább a cikkhez >>> technet.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: