Hírek - IKT hírek röviden

microsoft Visual Studio 2013 változatlan áron

Nem változnak a Visual Studio verziók árai, derül ki a Microsoft által közzétett adatokból, a 2013-as kiadásokat ugyanannyiért lehet majd megvásárolni, amennyibe a 2012-es változatok kerülnek.

Lesz azonban egy "régi-új" verzió a kínálatban, a Professional Upgrade.

microsoft Visual Studio 2013 változatlan áron

A Microsoft szerint a Visual Studio integrált fejlesztői környezet felhasználóinak túlnyomó többsége tagja a Microsoft Developer Network (MSDN) programnak, amelynek keretében az előfizetési díjért cserébe külön térítés nélkül "jár" a Visual Studio is. Akik eddig a 2012-es (vagy éppen régebbi) változatot használták, a 2013-as verzió október 17-ére ígért megjelenését követően külön díj megfizetése nélkül, kvázi ingyen frissíthetik a szoftverüket.

Akik nem tagjai a fejlesztői programnak, ugyanannyit kell fizessenek a Visual Studio 2013-ért mint amennyibe most a Visual Studio 2012 kerül. A legolcsóbb változat a Professional, ez 499 dollárba kerül, 799 dollárért pedig MSDN tagság is jár mellé.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: