Hírek - IKT hírek röviden

kitiltják a mozifilm előzeteseket a hazai torrent oldalakról

A bitHUmen torrentoldal a hazai fájlcserélő társadalom tükre is, hiszen hosszú évek óta kiegyensúlyozottan működik minden razzia és változás ellenére.

Az oldal nem csak egyszerű letöltőhely, hanem egyben tartalomszolgáltatás is, ami ingyenesen és valójában törvénytelenül, de a felhasználói igényeket elégít ki. Az oldal funkciói az otthoni médiafogyasztási igényekhez igazodnak.

kitiltják a mozifilm előzeteseket a hazai torrent oldalakról

A trackeren megjelenő hír szerint az oldal vezetősége hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy megpróbál gátat szabni a gombamód szaporodó, különböző tömörítés eljárással feltöltött, általában rossz minőségű filmeknek. Ennek az első lépése pedig az, hogy kitiltják az oldalról a moziból származó releaseket.

írja az ASVA.info blog. Ugyanezt a lépést a másik hazai torrent-nagyhatalom, az nCore már jó ideje megtette, igaz ott kifejezetten a kamerás felvételeknek és a külföldi forrásból származó videót magyar mozis hanggal ötvöző verzióknak tettek keresztbe.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: