Hírek - IKT hírek röviden

interaktív pénzügyi szimuláció a bróker versenyen

Jövőd szempontjából fontosnak tartod, hogy rendelkezz pénzügyi ismeretekkel?

Meg akarsz ismerkedni a pénzügyek, az értékpapírpiacok világával?

interaktív pénzügyi szimuláció a bróker versenyen

Szeretnéd ezt részben szimulációs játékokon keresztül tenni? Szeretnél értékes nyereményekkel gazdagodni? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor szervezz csapatot és jelentkezzetek a Közép-európai Brókerképző Alapítvány értékpapír-piaci versenyére és tőzsdejátékára! A verseny selejtezőjében az online tesztek helyes megoldását a javasolt irodalomjegyzék mellett interaktív számítógépes szimulációk és e-bookok fogják segíteni, az online tőzsdei felület használatával pedig általában rutin szerezhető az online pénzügyi rendszerek (például e-banking, online értékpapírszámla) használatában is.

A verseny elődöntőjében és döntőjében jellemzően kreativitást is igénylő feladatokat kell majd megoldani a résztvevőknek. A legjobban szereplő csapatokat és felkészítő tanáraikat a Nyereménylistában olvasható módon díjazzák: a győztes csapat például részt vehet a Brókerképző Alapítvány 300 ezer forintot is meghaladó árú brókerképzésén.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.edupress.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: