Szerkesztőség - Hírszolgáltatás

Házhoz mennek a hírek - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
Házhoz mennek a hírek

Szakmai információs portálunk két módon is segít, hogy ne maradhasson le az Önt érdeklődő hírekről, eseményekről..

Elmúlóban vannak azok az idők, amikor hosszú órákat kell azzal töltenünk, hogy az interneten meglátogassuk a minket érdeklő tartalmakat szolgáltató oldalakat és utánanézzünk, hogy vannak-e újdonságok.

Kényelmesen és gyorsan lehet tájékozott, ha igénybe veszi valamelyik hírszolgálatunkat.

Interaktív Oktatástechnika Portál - www.iot.huHírcsatorna (RSS) hírek: állítsa össze saját internet újságját!

Ha Ön rendszeresen kutat információk után a neten, akkor érdemes megismerkednie és használnia az információszerzés egyik legkényelmesebb, ingyenes formáját, a hírcsatorna (RSS) szolgáltatásokat.

Ezzel "felesleges" kalandozásokkal töltött órákat spórolhat meg saját idejéből.

IOT Hírcsatorna szolgáltatásunk hírcsatorna olvasójába szállítja az Interaktív Oktatástechnika portál Önt érdeklő híreit.

A technikai részletekről mindent megtudhat portálunk virtuális IKT műhelyében >>>

Heti hírfutár - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborok, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzésHeti Hírfutár, a "klasszikus" megoldás

Akkor sem kell azonban lemondania a jól informáltság érzéséről, ha most még nem tudja, vagy nem szeretné igénybe venni a hírcsatorna "előfizetést".

Használja Heti Hírfutár ingyenes szolgáltatásunkat, és heti rendszerességgel emailben megkapja a portálon publikált cikkek, hírek, események, az interaktív katalógusokban megjelent újdonságok (eszközök, tananyagok, képzések) összefoglaló kivonatát.

Így nem maradhat ki a virtuális műhelyekben zajló életből sem, de mindig tudni fogja azt is, milyen pályázati lehetőségek állnak a rendelkezésére.

Ilyen hírösszefoglalót fog kapni. Tekintse meg Heti Hírfutárunk egy példányát >>>

***

Kapcsolódó cikkek: -


Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Ha kérdése, véleménye, észrevétele van, netán szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is a témával kapcsolatban, kérjük, értelemszerűen töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el szerkesztőségünkbe, vagy írjon nekünk az info@iot.hu email címre. Köszönjük!

Szerkesszük együtt! Amennyiben publikálni szeretne az Interaktív Oktatástechnika Portálon, kérjük olvassa el szerkesztőségi levelünket itt.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: