Hírek - IKT hírek röviden

Régiből újat - mit ígér a Samsung Evolution Kit-je?

A Samsung 2012-ben jelentette be a még mindig teljesen egyedinek számító, Evolution Kit névre hallgató szolgáltatásának elindítását.

Ennek lényege, hogy a vállalat bizonyos televízióihoz (LED LCD ES7000 sorozat és ES7500 fölött, illetve PDP E7000, E8000 széria) csatlakoztatható egy speciális dobozka, amelynek segítségével a régebbi modellek is megkaphatják ugyanazt a hardveres és szoftveres támogatást, mint amit a legújabb készülékek kínálnak, leszámítva nyilván a panelt.

Régiből újat - mit ígér a Samsung Evolution Kit-je?

Értelemszerűen, ha 2012-ben érkeztek az első kompatibilis tévék, akkor az első Evolution Kiteknek idén kellett felbukkanniuk. Be is futottak már ezek az eszközök az országba, és élve a Samsung által felkínált lehetőséggel, a cég központi bázisán próbáltuk ki működés közben ezt a funkciót.

Az eszköz a SEK-1000 névre hallgat hivatalosan. Egy szimpla 12,7 centiméter széles, 1,6 centiméter magas és 9,1 centiméter mély téglatestről van szó, amelynek súlya 245 gramm, tehát egy nagyobb zsebben, kisebb táskában is kényelmesen elfér.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: