Hírek - IKT hírek röviden

MSI GP notebookok a mobil játék szerelmeseinek (GP60, GP70)

Az MSI bejelentette, hogy hamarosan befutnak a GP sorozatú notebookok, melyek a vállalat bevallása szerint az abszolút belépőnek számítanak a játékosoknak szánt mobil megoldások piacán.

Az újdonságok közül a GP70 17,3 colos matt kijelzőt kap, melynek natív felbontása 1600x900 pixel, míg a GP60-as modellből két opció lesz.

MSI GP notebookok a mobil játék szerelmeseinek (GP60, GP70)

A fényes kijelzővel rendelkező GP60 és a GP70 kétmagos Intel Core i5-4200M processzort kapott, míg a fényes megjelenítővel dolgozó GP60 opció borítása alatt négymagos Core i7-4700MQ üzemel. Mindegyik gép egy darab 8 GB-os SO-DIMM modult használ alapkiépítésben, ami igény szerint még egy 8 GB-os modullal 16 GB-ra bővíthető, és ezzel aktiválható a processzorba épített memóriavezérlő kétcsatornás módja is.

A grafikáért az Intel HD Graphics 4600-as IGP mellett egy Optimus technológiával bekötött NVIDIA GeForce GT 740M-es MXM modul felel, ami 2 GB-os DDR3 szabványú fedélzeti memóriával dolgozik. Ettől elsősorban nem nagyobb sebességet kell várni, mivel technikailag a HD Graphics 4600-as IGP nagyjából megegyező sebességre képes, de a GeForce-hoz sokkal korszerűbb terméktámogatás társul.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: