Hírek - IKT hírek röviden

csaló ígért munkát a neten

A Pécsi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a napokban vádemelési javaslattal egy budapesti nővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2013. márciusában egy internetes oldalon külföldi munkalehetőséget hirdetett, amelyre többen jelentkeztek.

Előzetes egyeztetés után átutalás formájában kérte a szállás díját, viszont az álláslehetőségre jelentkezők külföldre utazását nem szervezte meg. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrség beazonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Barbara 25 éves budapesti lakost, akit a nyomozók előállítottak, majd pedig gyanúsítottként kihallgattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság a 25 éves nővel szemben folytatott nyomozást a napokban vádemelési javaslattal befejezte és a keletkezett iratokat a Pécsi Járási Ügyészségnek megküldte.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: