Hírek - IKT hírek röviden

virtuális forma 1 játék Prost, Fittipaldi, Mansell, Hakkinen, Hill, és Schumacher versenyoverálban

Az elmúlt években hozzászokhattunk már ahhoz, hogy mindig a Codemasters nevéhez fűződik az aktuális Forma 1-es játék.

Évről évre általában viszonylag kevés változásnak lehetünk tanúi, de persze minden szezonban az aktuális autókkal versenyezhetünk az aktuális pályákon és az aktuális szabályok mellett.

A hivatalosan a mai naptól kapható 2013-as kiadásban azonban van egy kiváló új lehetőség. Ez pedig nem más, mint hogy nemcsak a 2013-as járgányokat próbálhatjuk ki, hanem azokat az embert próbáló kocsikat is, melyekkel a nagy és neves pilóták a 80-as és 90-es években száguldottak a régi versenypályákon.

Virtuálisan magunkra ölthetjük Prost, Fittipaldi, Mansell, Hakkinen, Hill, vagy éppen Schumacher versenyoverálját, és olyan legendás pályákon is körözhetünk, mint amilyen például Imola, Jerez, vagy Estoril. Az EGO Engine-féle grafikával megspékelt F1 2013 az eredeti terveknek megfelelően ma jelent meg a kereskedelmi forgalomban (bár néhol már tegnap is kapható volt), még pedig PC-s, Playstationös és Xbox 360-as változatban.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: