Hírek - IKT hírek röviden

saját felhő tárhelyszolgáltatás a WD My Cloud-dal

Külső merevlemezből ma már olyan sokfélét kaphatunk a piacon, hogy akár Dunát lehetne rekeszteni velük, azonban van néhány olyan delikvens is, melyek extra szolgáltatásaik révén képesek kilógni a sorból.

Ilyen például a most debütált WD My Cloud, mely a gyártó szerint lényegében nem más, mint egy saját személyes kis felhő adattároló és -megosztó megoldás.

A nagykapacitású merevlemezzel felvértezett WD My Cloud pillanatok alatt integrálható lényegében bármilyen otthoni, vagy akár irodai hálózatba, és nem csak vezetékes, hanem akár vezeték nélküli módon is elérhető a tartalma. A készüléken lévő adatokhoz nemcsak az otthoni számítógépünkről, hanem utazás közben akár egy notebookról, tabletről, vagy okostelefonról is hozzáférhetünk.

Az automatikus backup funkciós és Dropbox/Google Drive/Sky Drive támogatással is rendelkező újdonság háromféle változatban, 2, 3 és 4 TB-os kapacitással kapható. Természetesen mindhárom modell USB 3.0 kompatibilis, ezenkívül pedig Gigabit Ethernetet és DLNA funkciót is kapunk a pénzünkért.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: