Hírek - IKT hírek röviden

itt a GoPro HERO3+akciókamera extrém tulajdonságokkal extrém kalandoroknak

Két nappal a nemzetközi premier után, a hétvégén hazánkban is bemutatkozik a világ legaktívabb fényképezőgépének vadonatúj modellje a GoPro® HERO3+®. Az extrémsportolók által különösen kedvelt kamera most kisebb, könnyebb, 30%-kal tovább bírja és világ legintezívebb széles látószögét nyújtja, hogy még több aktív kalandot megörökítsen.

A hétvégi smartshow-n bemutatásra kerülő GoPro® HERO3+® háza 20%-kal kisebb és könnyebb lett, vízállóssága eléri a 40 métert, valamint új optikát kapott, amely több mint 30%-kal javítja a felvételek élességét és tovább csökkenti az esetleges képhibák előfordulását. A javított képminőségen kívül sok egyéb, új és ütős funckiót is kapott.

A SuperView egy új videó mód, ami a világ legintenzívebb széles látószögét nyújta, míg az új AutoLow Light módja automatikusan állítja a képfrissítés mértékét a lenyűgöző teljesítményért, gyenge fényviszonyoknál is. Ezeket vegyítve a 25%-al hosszabb üzemidővel, a gyorsabb, beépített Wi-Fi-vel és élesebb lencsével a HERO3+ Black Edition minden idők legkorszerűbb GoPro-ja eddig.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: