Hírek - IKT hírek röviden

Új epilógus Steve Jobs életrajzához

Két évvel ezelőtt, 2011. október 5-én halt meg az Apple társalapítója, aki a vállalat ikonikus figurája, a cég arca is volt.

Halálának második évfordulójára életrajzírója, Walter Isaacson új epilógust írt a kötet puhafedeles kiadásához.

 

Új epilógus Steve Jobs életrajzához

Most ezt közöljük. Steve Jobs 2011 nyarán még úgy gondolta, képes lesz megnyerni egy újabb menetet a betegség ellen, ezért azt javasolta, zárjam a könyvet az Apple vezérigazgatói posztjáról való lemondásával, amit augusztus végén tervezett bejelenteni. Addigra már elküldtem a kiadónak a kézirat első verzióját, de abból a befejezés még hiányzott.

A végső változtatások leadása előtt találkoztam Jobsszal, mert szerettem volna egyeztetni rengeteg részletet, amely bekerült a könyvbe. Volt köztük olyan is, amelyről azt gondoltam, esetleg nem fog örülni neki. Tudni kell, hogy a kezdetektől fogva ragaszkodott ahhoz, hogy kendőzetlenül őszinte könyvet írjak róla, így sok anekdota került bele a visszásabb dolgairól is.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor



Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: