Hírek - IKT hírek röviden

Battlebox: erős NVIDIA grafika 4K játékokhoz

Azoknak sem kell aggódniuk, akiknek nem gond a százezrek kifizetése.

Ugyan az AMD nemrég bemutatott Radeon Rx videokártyáinak teljesítménye egyelőre nem tisztázott, ám a jelenlegi információk alapján valószínűnek tűnik, hogy a vállalat karácsony előtt kiváló ár-érték arányú termékekkel fogja „gyilkolni” a riválisát.

A pletykák alapján az NVIDIA nem rendelkezik megfelelő új ellenlábasokkal, így november környékén állítólag a meglévő kínálatának árszabását fogja barátságosabbra alakítani. Ez természetesen jó hír, hiszen a gyártó jelenlegi kártyáinak technikailag nincs miért szégyenkezniük, viszont a valamilyen okból mindenképp GeForce-ot vásárolni kívánók is jól járnak. A tények birodalmába átlépve a vállalat pár nappal ezelőtt leleplezte a számítógépgyártóknak indított „Battlebox” programját.

A jól hangzó nevet a partnerek az NVIDIA által előzetesen jóváhagyott eszközeikre ragaszthatják majd rá, a jelentése köznyelven „maximális grafikai beállítások mellett 4K-s felbontású játékok futtatására alkalmas”. A Battlebox számítógépek fő jellemzői: gyárilag túlhajtott Intel Core i5 vagy Core i7 processzor, eszetlen mennyiségű rendszermemória, legalább kettő darab GeForce GTX 780 vagy GeForce Titan grafikus kártya, 2000 dolláros kezdőár – sejthetően 4K-s monitor nélkül.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: