Hírek - IKT hírek röviden

Közösségi videó az önképzés önfejlesztés lehetőségei módszerei között

A YouTube megannyi "How to" kezdetű videóval szolgál, de ha meg akarunk valamit tanulni az internet segítségével, nehezen tudjuk ellenőrizni, melyik oktatási anyagban bízzunk meg.

Ebben segít egy alkalmazás, ami a felhasználói közösség és a szakértők tudását hívja segítségül.

A bicikliszereléstől a különleges kémiai kísérleteken keresztül a hatékony fogyókúráig bármit meg lehet tanulni a Learnist segítségével, amelyet az App Store és a Google Play is ingyenesen kínál. Mindenképp hozzá kell tenni, hogy némi angol tudást igényel a használata, de ha ez megvan, akkor szinte bármit elsajátíthatunk az alkalmazással.

A tanulást legegyszerűbben a témakörök szerinti válogatással kezdhetjük el, kiválaszthatunk a művészetektől kezdve a sporton, a tudományokon és az utazáson át a a zenéig bármit, így az ezekhez kapcsolódó ismeretterjesztő videókat és cikkeket folyamatosan figyelhetjük. Az alkalmazás erejét a közösség adja, követhetünk felhasználókat és a témákban jártas szakembereket is, akik nem csak cikkeket ajánlanak, de tanácsokat is kérhetünk tőlük, sőt, ha feltöltünk anyagokat, mi is lehetünk szakértők, akiket követni lehet.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: