Hírek - IKT hírek röviden

Értékes statisztikát szállít az Analytics a Google Play Store-ból

A Google nemrégiben jelentette be, hogy az androidos alkalamazásaikat a Play Store-on közzétevő fejlesztőknek is elérhetővé tette hogy a Google Analytics segítségével visszajelzéseket kapjanak alkalmazásaikról és felhasználóik alkalmazással kapcsolatos szokásairól.

Értékes statisztikát szállít az Analytics a Google Play Store-ból

A cég már a 2013-as Google I/O konferencián is bemutatta az Amalytics fejlesztésének eme irányvonalát, mostantól azonban bárki számára elérhető. Az Analityvs segítségével a Google Play forgalom alapján a fejlesztők és kiadók tájékoztatást kaphatnak arról hogyan és milyen módon jutottak el a felhasználók a telepítéshez, a kimutatások abban segítenek, hogy megtudhassuk, programunk alkalmazásbolt-béli oldalán milyen tartalmakat tekintettek meg a legtöbben, mely ilyen elemek után döntöttek úgy a felhasználók leggyakrabban, hogy telepítik programunkat, illetve hányan indítják el rögtön a telepítés után azt.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: